Δωρεάν σεμινάριο Φωτογραφίας για αρχάριους στο Παναιτώλιο

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο σεμινάριο Φωτογραφίας Αρχαρίων, Εισαγωγή στην Τεχνική και Αισθητική της Φωτογραφίας,  που διοργανώνεται στο “Παναιτώλιο” Πολιτιστικό Κέντρο 25 Απριλίου με 23 Μαΐου.

Τα Μαθήματα Φωτογραφίας απευθύνονται σε όσους έχουν περιορισμένη εμπειρία στη φωτογραφία και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές παραμέτρους της λήψης, της σύνθεσης και του φωτισμού. Tο σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική  εξάσκηση πάνω στις κύριες θεματικές ενότητες καθώς και Βιβλίο Φωτογραφίας σε ψηφιακή μορφή.

Απαιτούμενος εξοπλισμός

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να συμμετέχετε ακόμη και με το κινητό σας τηλέφωνο

Ημερομηνίες-Ωρες σεμιναρίου  / Διάρκεια προγράμματος

Πέντε (5)  2ωρες Απογευματινές Συναντήσεις κατανεμημένες εβδομαδιαία. 

(Ωρες 18:00-20:00 στις 25 Απριλίου &  02,09, 16 & 23  ΜΑΙΟΥ) Θεωρητική & Πρακτική επιμόρφωση.

Χώρος διεξαγωγής

“Παναιτώλιο” Πολιτιστικό Κέντρο. Πλατεία Παναιτωλίου, Νέα Ιωνία 142 35

Δηλώσεις Συμμετοχής

Στα Σεμινάρια είναι δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή , στέλνοντας μήνυμα στο email : chkanakis@gmail.com  και αναφέροντας κινητό τηλέφωνο, περιοχή διαμονής και τυχόν φωτογραφικές γνώσεις.