Διαδημοτική ενημερωτική εκδήλωση για το φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων

Ενημερωτική εκδήλωση για το φλέγον θέμα της βίας μεταξύ ανηλίκων, συνδιοργανώνουν την Τρίτη 23 Απριλίου, οι Δήμοι Αγίας Παρασκεύης, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΓΩ

Στην εκδήλωση που έχει ως θέμα «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο» θα μιλήσουν οι καταξιωμένοι καθηγητές και επιστήμονες: 

  • Γιάννης Πανούσης, Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας
  • Χριστίνα Ζαραφωνίτου, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Διευθύντρια του Π.Μ.Σ. Εγκληματολογίας 
  • Χάρης Καραμπέτσος, Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

«Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά σε αυτό το φαινόμενο που μαστίζει τη νεολαία μας και τις γειτονιές μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος. «Οι τρείς δήμοι, ανταποκρινόμενοι στην αγωνία των γονιών, των διδασκόντων και ολόκληρης της κοινωνίας,  αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, ως πρώτο βήμα αντιμετώπισης της βίας μεταξύ των ανηλίκων».

Την εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου στις 18:30 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (Κτίριο «Χαράλαμπου Σκούρτη, Λ.Περικλέους 55), θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.