Δήμος Ηρακλείου: Στο Βίλα Στέλλα ξεκινά ο Κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης με ελεύθερη είσοδο

Την πρώτη του συνάντηση – διάλεξη πραγματοποιεί ο Κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης, το νέο πρόγραμμα που ξεκίνησε και υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να προσφέρει ενημέρωση και κατάρτιση πάνω σε κοινωνικά και επιστημονικά πεδία, σε όσους πολίτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εν λόγω μαθήματα, ασφαλώς, εντελώς δωρεάν.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 18.30 έως τις 20.30, στον χώρο της Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας) με θέμα «Διαχείριση πολιτιστικής κληρονομιάς και δημιουργικές βιομηχανίες» και εισηγητή – ομιλητή τον Γιώργο Δαρεμά (διδάκτορας Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Sussex U.K.).

Υπενθυμίζουμε ότι σε πρώτη φάση, το πρόγραμμα του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης θα συμπεριλάβει διαλέξεις ανά δεκαπενθήμερο έως τον Ιούνιο του 2024 με στόχο από το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025 (έναρξη Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) να οργανωθεί μια πιο  συχνή παράδοση σεμιναρίων σε συγκεκριμένα θεματικά πεδία.

Σε αυτή την πιλοτική φάση του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τις διαλέξεις χωρίς πρότερη δήλωση συμμέτοχης. Αφού ενημερώνονται από τα μέσα του Δήμου για τις ημέρες και τις ώρες των διαλέξεων μπορούν να προσέρχονται στον χώρο παράδοσης και να δηλώνουν επί τόπου την παρουσία τους.

Εάν το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους για παρουσία σε διάλεξη και νωρίτερα, είτε με μήνυμά τους (όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας) στην διεύθυνση diaviouiraklio@gmail.com, είτε καλώντας το 2132000133 Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 – 14.00.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr και  ειδικότερα  στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3whOkl6. Εκεί υπάρχει αναλυτική παρουσίαση του Κύκλου Δια Βίου Μάθησης καθώς και το βίντεο από την εκδήλωση της σύστασής του στο κοινό.