Γιώργος Πατούλης: Καλοδεχούμενος ο διαχειριστικός έλεγχος Χαρδαλιά

«Έχουμε αφήσει ένα στρωμένο πεδίο για την αναπτυξιακή πορεία της Αττικής και είμαι σίγουρος για την προοπτική της Περιφέρειας με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά», δήλωσε ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94Fm και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Αφού έκανε «φλας μπακ» στην 25ετή του πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε από όλα τα πόστα και στους δύο βαθμούς, ο κ. Πατούλης ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή θεωρεί πως έκανε ό, τι ήταν δυνατό για το καλύτερο του θεσμού.

«Τώρα έχω ρίξει το βάρος στον ΕΔΔΥΠΠΥ, όπου οι συνάδελφοι με τίμησαν και πάλι πρόσφατα. Είναι πολλά τα όνειρα και οι προοπτικές του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων. Όπως και οι προοπτικές του ιατρικού τουρισμού», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πατούλης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε καλοδεχούμενο τον διαχειριστικό έλεγχο που αποφάσισε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στα πεπραγμένα της περιφερειακής του αρχής, ενώ παράλληλα προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό όλων όσων έπραξε τα τελευταία 4 χρόνια, που βρέθηκε στο τιμόνι της περιφέρειας.

«Οι δήμοι θέλουν στήριξη από την κεντρική εξουσία! Είναι σαφές ότι η Αττική είναι ασφαλέστερη απ’ ό, τι στο παρελθόν», υποστήριξε με νόημα ο κ. Πατούλης, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν ενδιαφέρεται για την Ευρωβουλή.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Πατούλη στο παρακάτω link: