Γιορτή χορού και γυμναστικής από τον ΟΠΑΝ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας (εικόνες)

Φαντασμαγορική γιορτή αθλητισμού διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας στο Δημοτικό Στάδιο στη Νέα Ιωνία, το Σάββατο 10 Ιουνίου. Ο χώρος γέμισε από γονείς και παιδιά που καμάρωσαν τη μεγάλη Γιορτή Γυμναστικής & Χορού των τμημάτων του Ο.Π.Α.Ν.

Σε ένα εντυπωσιακό σόου, μικροί και μεγάλοι, αθλούμενοι ηλικίας από 4 έως 70 χρονών, χάρισαν ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού, παρουσιάζοντας τα προγράμματα των τμημάτων Ενόργανης Ακροβατικής, Ρυθμικής, Hip Hop, Χορών, Funky Jazz, Σύγχρονο, Μπαλέτο του Ο.Π.Α.Ν.

“Ως Δημοτική Αρχή, δίνουμε βαρύτητα στα θέματα άθλησης” είπε στην ομιλία της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου που αναφέρθηκε σε ανακαινίσεις αθλητικών χώρων στην πόλη και στα νέα τμήματα χορών για όλες τις ηλικίες του ΟΠΑΝ.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στην άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου, ο Προϊστάμενος των Αθλητικών Τμημάτων Πέτρος Αθανασίου, καθώς και όλοι οι γυμναστές και εργαζόμενοι του Οργανισμού, που βοηθούν με τη συμβολή τους!!