Γιορτή χαράς και χρώματος στο Colourday Festival την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

Γιορτή χαράς και χρώματος, μαζί με μουσική κέφι και χορό φιλοξενεί το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του Colourday Festival, που έρχεται για 8η χρονιά στο Μαρούσι. Το ραντεβού έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιουνίου

Όπως λένε οι διοργανωτές” πρόκειται για μια ημέρα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Μια ημέρα τόσο σουρεάλ που σε πετάει τελείως εκτός πραγματικότητας. Μπαίνεις στην arena, τρέχεις, χορεύεις, πετάς χρώμα, δίνεις free hugs, κάνεις παρέες, παίζεις παιχνίδια, κερδίζεις δώρα και, γενικά, απολαμβάνεις ένα καθεστώς απόλυτης ελευθερίας!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως πρόκειται για μια μέρα γεμάτη εξαιρέσεις. Μία μέρα στην οποία επιδιώκεις με τρέλα και πάθος να ζήσεις όλα εκείνα που κανονικά αποφεύγεις.

Κάνεις τα πάντα για να γεμίσεις πολύχρωμη σκόνη από την κορυφή έως τα νύχια –όσο περισσότερη τόσο καλύτερα. Την χρησιμοποιείς σαν «όπλο» και κυνηγάς τους φίλους σου ή στοχεύεις αγνώστους. Και , κατόπιν, όλοι μαζί φωτογραφίζεστε για τα social ή στέλνετε dm σε όποιον δεν κατάφερε να είναι μαζί σας, ώστε να σκάσει από ζήλεια!

Φέτος, μάλιστα, το Colourday Festival επιστρέφει με μερικές πολύ δυνατές αλλαγές! Η πρώτη αφορά νέο venue, ακριβώς κάτω από την αψίδα της Αγοράς! Τι σημαίνει αυτό; Άπειρη σκιά, εντυπωσιακή διακόσμηση και απίστευτα βολική τοποθεσία ακριβώς έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Οι φετινοί παρουσιαστές έχουν ήδη ανακοινωθεί από τα επίσημα social media accounts του φεστιβάλ. Δημήτρης Ουγγαρέζος, Άγγελος Πάτσης, Αγγελική Μανουσάκη και Γιάννης Κατινάκης αναλαμβάνουν τα μικρόφωνα και καλωσορίζουν το κοινό και το πολύ δυνατό line up του 2024.

Και ποιο είναι αυτό;

SNIK

MARSEAUX

IVAN GREKO

FY

Και πολλοί ακόμη που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Για να ενημερωθείς πρώτος και να προλάβεις, απλά συντονίσου με follow σε όλα τα social media accounts του Colourday Festival σε Instagram και Tik Tok !

Spotlight