Γαλάτσι: 500 δωρεάν θέσεις για μαθητές και μαθήτριες για την εκδήλωση WKS Athens 2023

Στο Γαλάτσι, τo WKS Athens 2023, σε συνεργασία με τον Δήμο προσφέρει 500 δωρεάν θέσεις σε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Γαλατσίου, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το άθλημά του kickboxing σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στα πρότυπα του εξωτερικού.

Για να εξασφαλίσουν τη δωρεάν είσοδό τους στη διοργάνωση οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριες μπορούν να απευθύνονται στον Διευθυντή /Διευθύντρια του σχολείου τους έως την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023.

Το WKS Athens 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στο Christmas Theater, με τη συνδιοργάνωση του Fight Club Galatsi και του Δήμου Γαλατσίου, την οργάνωση της Theofanous Elite Team και της WKS Greece και την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της ISKA.

Οι καλύτεροι Έλληνες kickboxers θα αναμετρηθούν σε 4 pro-am τετράδες – 3 ανδρών (67 / 72,5 / 82,5kg) και 1 γυναικών (60kg) – για να κατακτήσουν τον τίτλο του WKS Athens, και μαζί, το εισιτήριο για να αγωνιστούν στα διεθνή event του World Kickboxing Series, το οποίο αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις  ρυθμούς, από Ολλανδία μέχρι Νέα Υόρκη και Ρίο. Ο 1ος στην κατάταξη, θα ανταμειφθεί με επαγγελματικό συμβόλαιο σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Glory και το ONE Championship.