Γαλάτσι: Αυτός είναι ο νικητής του Survivor – Κέρδισε 100.000 ευρώ στο μεγάλο τελικό

Στο Γαλάτσι και στο μεγάλο τελικό του «Survivor All Star» η είδηση δεν είναι μόνο ότι ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής. Η ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο μεγάλος χαμένος, καθώς ισχυρό ποσοστό των προγνωστικών τον ήθελε εδώ και εβδομάδες νικητή. Είναι ότι αυτό το «Survivor», αν και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τηλεοπτικά, κατέληξε να μην πετυχαίνει τον στόχο του και να μην συνιστά ένα ριάλιτι που σαρώνει στο πέρασμά του, όπως συνέβη με τα προηγούμενα.

Γαλάτσι: Αυτός είναι ο νικητής του Survivor - Κέρδισε 100.000 ευρώ στο μεγάλο τελικό

Η βραδιά του τελικού στο Γαλάτσι κύλησε σχετικά ήρεμα. Το πάθος αφορούσε τους υποστηρικτές των δύο φιναλίστ και όχι το σύνολο των παικτών. Με γεμάτες, αλλά όχι ασφυκτικά, κερκίδες και με αρκετές απουσίες, που δεν περιορίζονταν στους παίκτες οι οποίοι αποβλήθηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο τελικός έγινε και ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε το τρόπαιο για δεύτερη φορά, μετά το 2021 όπου ήταν και τότε νικητής.

Δίκαια καθώς αγωνιστικά ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης με ποσοστό νικών στο παιχνίδι που άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε. Επιπλέον, στην διάρκεια του ριάλιτι ήταν και από τους ψυχραιμότερους και λιγότερο εριστικούς παίκτες, ενώ ουδέποτε «φωτογραφήθηκε» ως ύποπτος για παραβάσεις σε μία σεζόν όπου σχεδόν οι περισσότεροι γύρω του τραγουδούσαν «άσε με να κάνω λάθος».

Εκείνος, πιστός στο ταίρι του, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία τον στήριξε για μία ακόμη σεζόν και τερμάτισε τρίτη συγκέντρωσε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και έγινε ο μοναδικός παίκτης που συγκέντρωσε τόσα πολλά χρήματα και δύο έπαθλα.

Εχοντας πλέον τον αέρα του νικητή, απευθυνόμενος στο κοινό είπε «Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα». Και είναι αλήθεια καθώς οι πληροφορίες θέλουν τους δύο φιναλίστ να απέχουν ελάχιστες ψήφους…