Γέμισε νιάτα το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας – Μαθητές της πόλης με παιδιά από Γαλλία και Ισλανδία

Γέμισε νιάτα το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας σε μία ξεχωριστή “συνεδρίαση” που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Μαθητές από 6 σχολεία της Νέας Ιωνίας, της Γαλλίας και της Ισλανδίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Growing International Friendship», επισκέφθηκαν το δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, όπου τους υποδέχθηκε η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου.

Όπως έγραψε στη σελίδα της στο FB η δήμαρχος, «με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στο δημαρχείο της πόλης μας, μαθητές από το 3ο γυμνάσιο, 3ο ΓΕΛ, 5ο Γυμνάσιο, 5ο ΓΕΛ, 4ο ΓΕΛ, 1ο ΓΕΛ της Νέας Ιωνίας μας, καθώς επίσης και μαθητές από τη Γαλλία και την Ισλανδία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Growing International Friendship” μεταξύ των χωρών Greece – France – Iceland 2023 / 2024.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης εφήβων και ενηλίκων WE_WorkshopsEdu που για μια ακόμη φορά πρωτοπορούν με την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και ενσυναίσθησης ταξιδεύοντας τη Νέα Ιωνία στην Ευρώπη, αλλά και φέρνοντας την Ευρώπη στη Νέα Ιωνία!!!

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς των παιδιών για τη στήριξή τους, καθώς στην υπεύθυνη εκπαιδευτικών δράσεων, προγραμμάτων και συντονισμού την Ειρήνη Πετκόγλου και την υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων τη Μαρία Ζαχουδάνη, για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος και φιλοξενία των παιδιών από τις άλλες χώρες.

Ελλάδα, Ισλανδία και Γαλλία! Τρεις χώρες, ένας κόσμος που ανήκει στις νέες και στους νέους μας!!!».