Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Μάγεψε το πλήθος στο Καλλιμάρμαρο

Σε μία ιστορική συναυλία, χιλιάδες κόσμου τίμησαν με τη παρουσία τους το βράδυ της Τετάρτης στο Καλλιμάρμαρο τα 50 χρόνια που συμπλήρωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μάγεψε το πλήθος - Η συναυλία για τα 50 του χρόνια στο τραγούδι

Νεαροί και πιο μεγάλοι ηλικιακά θαυμαστές του μεγάλου καλλιτέχνη έφτασαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Καλλιμάρμαρο για μια θέση και να απολαύσουν τον αγαπημένο ερμηνευτή. Στους δρόμους γύρω από το στάδιο δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα.

Άπαντες τραγούδησαν δυνατά μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε μια συγκινητική και γεμάτη δύναμη συναυλία με διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια.

Οπαδοί του Βασίλη Παπακωνσταντίνου / Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ταξίδεψε το κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια, μέσα από μελωδίες μερικών από τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς της χώρας μας και συγκεκριμένα τους: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρη, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη,  Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Γιώργο Κλεφτογιώργο, Απόστολο Μπουλασίκη, Λίνα Δημοπούλου και άλλους.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Από το Cine Ιωνία ως το Καλλιμάρμαρο – 50 χρόνια