Αυτοκίνητο ερευνάται ως όχημα διαφυγής των δραστών από το φονικό στη Νέα Ιωνία

Στην περιοχή του Γκύζη εντοπίστηκε ένα ακόμη πολυτελές όχημα, που εξετάζεται ως όχημα διαφυγής των δραστών από το φονικό που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, Πρόκειται για πολυτελές όχημα που περιέγραψαν οι περίοικοι και εντοπίστηκε μέσω των καμερών που υπήρχαν στη διαδρομή διαφυγής των δραστών, που ανασυνθέτει η Αστυνομία.

Με βάση το υλικό από τις κάμερες, κάποιες πινακίδες αυτοκινήτων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και μένει να φανεί εάν το συγκεκριμένο όχημα είναι ένα από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν από την παρέα των εφτά ανδρών που άρχισαν να πυροβολούν μέσα στην καφετέρια.

Τελικά, το όχημα που εντοπίστηκε στην περιοχή του Γκύζη, μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω έλεγχο.

Αντικρουόμενες μαρτυρίες για το φονικό στη Νέα Ιωνία

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη του καταστήματος καθώς επίσης και μιας γυναίκας σερβιτόρας, δίνουν αντικρουόμενες περιγραφές για τα όσα έγιναν μέσα στο κατάστημα.

Οι έξι κάλυκες που βρέθηκαν, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από τι όπλο είναι, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ήταν δυο τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με το σενάριο που εξετάζει σοβαρά η ασφάλεια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα επτά άτομα μπήκαν στο κατάστημα και κάθισαν σε ένα χώρο που ήταν πιο απομακρυσμένος από τα υπόλοιπα τραπέζια.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και ενώ η σερβιτόρα είχε προλάβει να τους πάει μόνο ποτήρια με νερό, ξαφνικά οι επτά άνδρες σηκώθηκαν να φύγουν και λίγο πριν φτάσουν στην εξώπορτα έπεσαν οι πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο θαμώνας που ήταν μόνος του στο κατάστημα και σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είχε καμία σχέση με την παρέα των 7 Αλβανών.

Αμέσως μετά όλοι έτρεξαν να εξαφανιστούν, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς εξέπνευσε από ακατάσχετη αιμορραγία.