Αυλαία για την προεκλογική εκστρατεία – Που μιλούν απόψε οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων

Με τις κεντρικές συγκεντρώσεις απόψε Παρασκευή κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων λίγο πριν την κάλπη της 25ης Ιουνίου. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πλατεία Συντάγματος ενώ αυτή την ώρα δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει στις 8 το βράδυ την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, στο Λιμάνι (προβλήτα Α΄). Χθες, ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε στο Σύνταγμα την κεντρική προεκλογική του ομιλία εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στις 8:30 το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA επεσήμανε πως με ισχυρό ΠΑΣΟΚ την Κυριακή τελειώνουμε τον μηχανισμό του φόβου για τα χειρότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8:30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας.