Απίστευτο σκηνικό στο ΚΑΤ: Μπήκε με το αυτοκίνητό στα επείγοντα και πάρκαρε στην υποδοχή ασθενών

Ασθενής πήγε στο ΚΑΤ με το Smart του κι επειδή δεν υπήρχε τραυματιοφορέας μπήκε με το ΙΧ στα επείγοντα!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό… Ένας ασθενής, έφτασε στο ΚΑΤ και περίμενε να βρεθεί τραυματιοφορέας για να τον βοηθήσει στη μετακίνησή του. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, την ώρα που έφτασε ο εν λόγω ασθενής κι έτσι αποφάσισε να πάει μόνος του στα επείγοντα. Για να ακριβολογούμε, όχι εντελώς μόνος του, αλλά με το… αυτοκίνητό του!

Ο ασθενής μπήκε στο εσωτερικό του νοσοκομείου με το αυτοκίνητό του μάρκας Smart και πάρκαρε στην υποδοχή των ασθενών, ισχυριζόμενος ότι δεν υπήρχε τραυματιοφορέας να τον βοηθήσει!

Η φωτογραφία με το όχημα να βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Επιβεβαιώνει η ΠΟΕΔΗΝ, πριν τρεις βδομάδες το συμβάν
Η ΠΟΕΔΗΝ επιβεβαίωσε το περιστατικό, το οποίο όπως αναφέρει σημειώθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Ο ασθενής φέρεται να έφτασε με το όχημά του μέχρι το χώρο διαλογής του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ φέρεται να εκνευρίστηκε γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμος τραυματιοφορέας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ασθενής φέρεται να ήταν υπέρβαρος, ενώ τελικά το πρόβλημα διευθετήθηκε σχετικά γρήγορα.