Αντρέα Μποτσέλι: Απόψε η συναυλία του κορυφαίου τενόρου στο ΟΑΚΑ – Παράταση ωραρίου Μετρό

Ιδιαίτερη και συνάμα ιστορική η αποψινή βραδιά στο ΟΑΚΑ, που φιλοξενεί τον κορυφαίο τενόρο Αντρέα Μποτσέλι.

Το Μήνυμα του Αντρέα Μποτσέλι στους Έλληνες

«Αγαπημένοι Έλληνες φίλοι, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη χώρα σας. Θα βρίσκομαι στις 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και για μένα θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ εκεί. Ελπίζω να σας συναντήσω όλους και να σας προσφέρω την πιο όμορφη ιταλική μουσική. Τα λέμε σύντομα!»: Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε, πριν από λίγες εβδομάδες στο ελληνικό κοινό, ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι.  Η ώρα της ιδιαίτερης αυτής μουσικής συνάντησης έφθασε. 

Απόψε, ο πιο αγαπητός τενόρος του πλανήτη, ο καλλιτέχνης – μύθος, ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα, θα βρεθεί στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου και θα «ξεφυλλίσει», με την μοναδική φωνή του, της σελίδες της πλούσιας μουσικής ιστορίας του.

Ο Αντρέα Μποτσέλι, παγκόσμια αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει συνεισφέρει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «», Musika E και «Believe».

Οικουμενικό είδωλο και λαμπερός εκπρόσωπος της κλασικής ιταλικής μουσικής, ο Αντρέα Μποτσέλι  έχει στο ενεργητικό του πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Ο ίδιος πιστεύει ότι «το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ’ ουρανού», πως «εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας» και το πως «το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη».

Πληροφορίες

Οι ΕΙΣΟΔΟΙ 3 και 4 εξυπηρετούν τους κατόχους εισιτηρίων στις Κερκίδες του Σταδίου, δηλαδή στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων στον Αγωνιστικό Χώρο/ Arena – GOLDEN seating, SILVER seating, BRONZE seating και PURPLE seating – θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 2.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB) και ΑΜΕΑ θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 1.
Οι κάτοχοι GOLDEN seating εισιτηρίων μπορούν να εισέλθουν και να κατευθυνθούν στη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο και από την ΕΙΣΟΔΟ 1.

Ειδικά οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB), GOLDEN seating και ΑΜΕΑ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και από την Πύλη Α του Σταδίου επί της ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Παράταση ωραρίου λειτουργίας στη γραμμή 1 του Μετρό. Το τελευταίο τρένο θα αναχωρήσει προς Κηφισιά στις 0.56.30 και προς Πειραιά στις 0.50.00.