Ανοιχτό γλέντι για όλους στήνουν την Κυριακή στη Μεταμόρφωση “Δόλοπες” και “Βλάμηδες”

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χορευτικής Έκφρασης & Λαογραφικής Μελέτης “ΟΙ ΔΟΛΟΠΕΣ” με έδρα στη Μεταμόρφωση, με αφορμή το κλείσιμο της φετινής χορευτικής χρονιάς, διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου, Μουσικοχορευτική Παράσταση με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα, στο Ανοιχτό Θέατρο έναντι του Προαστιακού Σταθμού Μεταμόρφωσης. 

Θα ακολουθήσει ανοιχτό γλέντι για όλους με δωρεάν είσοδο! 

Ανοιχτό γλέντι για όλους στήνουν την Κυριακή στη Μεταμόρφωση "Δόλοπες" και "Βλάμηδες"

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά το μουσικό σχήμα ΟΙ ΒΛΑΜΗΔΕΣ με σκοπούς από πολλές περιοχές της Ελλάδας και ο Γιάννης Μιχαηλίδης (ποντιακή λύρα-τραγούδι).

Στις δραστηριότητες του Συλλόγου «ΟΙ ΔΟΛΟΠΕΣ» περιλαμβάνονται η λειτουργία τμημάτων (παιδικό-νεανικό και ενηλίκων) εκμάθησης παραδοσιακών χορών και η διοργάνωση σεμιναρίων, γλεντιών και εκδρομών λαογραφικού χαρακτήρα. Με τη νέα χορευτική χρονιά θα ξεκινήσει η λειτουργία τμήματος χορωδίας και τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων.  

Με μπροστάρη τον Γιώργο Κόνιαρη, πρόεδρο-χοροδιδάσκαλο και με συνοδοιπόρους χοροδιδασκάλους τους κκ Χρήστο Λιόντη και Κωνσταντίνο Παυλίδη, ο Σύλλογος φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο πολιτισμού με σεβασμό στη λαϊκή μας παράδοση.  

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γιώργος Κόνιαρης: 6977263959, Βάνα Στίκα: 6972242434, email: dolopes2005@gmail.com ή ακολουθείστε τις σελίδες του Συλλόγου σε Facebook και Instagram.