Αναγνωρίστηκε το θύμα της συμπλοκής στη Νέα Ιωνία – Ναρκωτικά και προστασία πουλούσαν οι δράστες

Ένας νέος άνθρωπος που δεν απασχόλησε ποτέ τις Αρχές με παραβατική συμπεριφορά, ήταν το θύμα της νυχτερινής συμπλοκής στη Νέα Ιωνία.

Πρόκειται για 39χρονο άντρα, κάτοικο Νέας Ιωνίας και υδραυλικό στο επάγγελμα που πήγε χθες στην καφετέρια της οδού Κασταμονής για να δει τον αγώνα του Champions League. Η μοίρα του φύλαξε ένα τραγικό παιχνίδι, καθώς ο άνθρωπος τραυματίστηκε θανάσιμα από αδέσποτη σφαίρα μίας συμμορίας θερμοκέφαλων, που τσακωνόταν στην καφετέρια και άρχισε τους πυροβολισμούς.

Ο άτυχος άντρας δέχτηκε την σφαίρα στην κλείδα και η ακατάσχετη αιμορραγία του στοίχισε τη ζωή τα ξημερώματα, παρ’ ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Νοικιασμένα πολυτελή αυτοκίνητα με πλαστά στοιχεία

Ο άτυχος άνδρας που μένει στην περιοχή και εργάζεται ως υδραυλικός αναγνωρίστηκε στη ΓΑΔΑ από τον αδελφό του με τον οποίο μένουν μαζί.  Ο 39χρονος Αλβανός υδραυλικός από τη Νέα Ιωνία δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές και δεν είχε παραβατική δράση. Άφησε την τελευταία του πνοή αφού τον τραυμάτισε θανάσιμα μια από τις 7 σφαίρες που βγήκαν από τα όπλα των ομοεθνών του, στην καφετέρια με τους αργιλέδες.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση, εκτός από το πολυτελές Cadillac τζιπ που βρέθηκε κοντά στην καφετέρια της οδού Κασταμονής έχουν εντοπίσει και ένα ΙΧ μάρκας Mercedes το οποίο εξετάζουν πως εμπλέκεται με την υπόθεση της συμμορίας των «7». Και τα δύο οχήματα ωστόσο, αποδείχτηκε πως ήταν ενοικιασμένα με πλαστά στοιχεία και μάλιστα ο ενοικιαστής τους είχε δηλώσει πως μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν εντοπίσει τους δράστες που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών και «προστασία» και βρίσκονται σε έρευνες για να τους ταυτοποιήσουν.