Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία: Καταγγελία για αιφνιδιαστικό κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου

Καταγγελία από την παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” αναφορικά με το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, για το οποίο κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας.

Το πλήρες κείμενο αναφέρει: Με απόφαση Δημάρχου κλείνει το δημοτικό στάδιο, αδειάζοντας ακόμη μια φορά την αντιδήμαρχο αθλητισμού κα. Ναϊσίδου και τον υπεύθυνο γηπέδου κ. Καρβουνιάρη Τάκη‼️

📌 Σε μια κίνηση επιτομή της αλαζονείας ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Μανούρης, έκλεισε το Δημοτικό Στάδιο, αφήνοντας δεκάδες παιδιά των ακαδημιών χωρίς προπονήσεις μέχρι τις  7 Νοεμβρίου  2024 .

Το Δημοτικό στάδιο θα παραμείνει κλειστό λόγω  : 

–  Συναυλία  20/5 έως 27/5 , εν μέσω πανελληνίων εξετάσεων 

–  Τελετή λήξης ΟΠΑΝ  30/5  έως 2/6 

–  7/6 έως 7/11 επισκευή ταρτάν κ χλοοτάπητα

📌 Συγκεκριμένα, χωρίς καμία ενημέρωση προς τις ομάδες, από το πρωί της Δευτέρας 20/5, συνεργείο ξηλώνει τον τάπητα, ενώ η ενημέρωση των ομάδων ήταν για την προσεχή Πέμπτη 23/5 και  παράδοση 26/5  .

👉 Την ίδια ώρα ο εντεταλμένος σύμβουλος και αποκλειστικος υπεύθυνος για το γήπεδο, κ.Τάκης Καρβουνιάρης καθώς και η αντιδήμαρχος δήλωσαν άγνοια επί του θέματος.

📌 Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα της τακτικής «αποφασίζω και διατάζω» του κ. Μανούρη είναι να μείνουν τα παιδιά των ακαδημιών  χωρίς δυνατότητα προπονήσεων όπως και για τους μαθητές  που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις όπου η μόνη διέξοδος τους  είναι  ο αθλητισμός , αυτή τη στιγμή τούς στερεί και αυτό το εφόδιο.

📌 Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη αλαζονική τακτική του Δημάρχου .

👉 Ακόμη  μια φορά συμβαίνει κάτι για το οποίο  τον είχε ενημερώσει και προειδοποιήσει ο επικεφαλής μας κ. Χριστοδούλου Βασίλης στο Δημοτικό Συμβούλιο ωστόσο η απάντηση του Δημάρχου ήταν  απαξιωτική και χλευαστική. 

Οι γονείς των ομάδων απαιτούν  να δοθεί λύση και όχι άλλα ψέματα.