Αιματηρή επίθεση σε πιτσαρία στην Κηφισιά για οικονομικές διαφορές

«Δούλευα από 13 ετών και μου φάγανε τα λεφτά» είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης μέσα σε κατάστημα εστίασης που στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Νωρίτερα, ο ίδιος έσπειρε πανικό όταν εισέβαλλε σε πολύ γνωστή επιχείρηση εστίασης στην οδό Λεβίδου στην Κηφισιά λίγο μετά τις 7 το απόγευμα κι ενώ στην περιοχή υπήρχε αρκετός κόσμος.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί, ωστόσο συνεχίζουν την έρευνα για τα ακριβή αιτία της επίθεσης.

Η σύλληψη του 24χρονου ήταν άμεση, αν και ο ίδιος, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και γάντια τα οποία είχαν βαφτεί με αίμα, προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο μετά το μαχαίρωμα.

Παρευρισκόμενοι πολίτες ακινητοποίησαν τον δράστη
Ωστόσο, κόσμος που βρισκόταν επί τόπου τον ακολούθησε καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει μέχρι την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν κληθεί.

Την ίδια ώρα, το θύμα της επίθεσης δεχόταν τις πρώτες βοήθειες σε γειτονικό φαρμακείο και αμέσως μετά διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Nοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.