ΑΕΚ: Ιστορικό ρεκόρ στην προπώληση – 25.802 εισιτήρια διαρκείας στην Opap Arena

Όλα έδειχναν ότι οι φετινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ θα ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο στη δεύτερη χρονιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά την περσινή επιτυχία του νταμπλ. Το… αμόκ των φίλων της ΑΕΚ για να κλείσουν μια θέση στην OPAP Arena τη νέα σεζόν έφερε νέο ιστορικό ρεκόρ στα διαρκείας της ΑΕΚ τα οποία έφτασαν τις 25.802 όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το ρεκόρ καταγράφηκε ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση στα συνδεσμιακά διαρκείας, ενώ φέτος υπάρχουν ακόμη περισσότερες δεσμεύσεις θέσεων για διάφορους λόγους όπως για συμβατικές υποχρεώσεις κι ενώ υπάρχει ένα μεγάλος αριθμός θέσεων για τις οποίες δεν μπορούσαν όσοι θα ήθελαν να τις αγοράσουν και για την Ευρώπη με αποτέλεσμα αρκετές από αυτές να μείνουν αδιάθετες στις συγκεκριμένες θύρες.

Ήδη στην ΑΕΚ έχουν ολοκληρώσει μια διαδικασία πώλησης 40.000 διαρκείας συνολικά μαζί με τα ευρωπαϊκά, ενώ με ενημέρωσή τους οι κιτρινόμαυροι έκαναν γνωστό ότι μέχρι το τέλος του Ιουλίου, όλοι οι κάτοχοι θα έχουν παραλάβει τις κάρτες στα χέρια τους: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και περιμένουν να τα παραλάβουν στις διευθύνσεις που έχουν δηλώσει, πως η διαδικασία αποστολής τους ήδη προχωράει και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα (Ιούλιος)».

ΑΕΚ: Ιστορικό ρεκόρ στην προπώληση - 25.802 εισιτήρια διαρκείας στην Opap Arena

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσης, πως ήδη έχει καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ διάθεσης διαρκείας για την ομάδα μας, καθώς έχουν μέχρι σήμερα πωληθεί 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, για την νέα σεζόν!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον μοναδικό κόσμο της ΑΕΚ, για την απίστευτη ανταπόκριση που δημιούργησε αυτή την ιστορική επίδοση στις πωλήσεις διαρκείας. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν πάντα η μεγάλη της δύναμη και το αποδεικνύει και φέτος με τρόπο που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Πηγή