ΑΕΚ: Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή θα παραστεί στον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στον αγώνα ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ΑΕΚ θα τιμήσει τη μνήμη του δολοφονημένου φιλάθλου της, Μιχάλη Κατσουρή και αναμένεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις, ξεκινώντας από τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα, στο ματς με τους Κροάτες θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο η οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης.

Παράλληλα, η ΑΕΚ αναφέρει ότι «θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ», όπως η παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, η «ονοματοδοσία, εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου», αλλά και μια σειρά από άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου (19/8) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια.

Από κει και πέρα, στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί από σήμερα το πλήρες περιεχόμενο και ο αριθμός αυτών των δράσεων, ανακοινώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Επίσης με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας.

Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Μεταξύ των οποίων θα υπάρξουν δράσεις στο Kids’ Club της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κι εκδηλώσεις μνήμης αλλά και παράλληλα χαράς του ποδοσφαίρου στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, ως φόρος τιμής στον Μιχάλη μας.

Επίσης ημερίδες με θέμα την βία και την αντιμετώπιση της με το κοινό να προέρχεται από σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Συνεργασία με διεθνείς φορείς για δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

Όλα αυτά αποτελούν ένα ενδεικτικό κομμάτι των δράσεων που θα οργανωθούν στην μνήμη του Μιχάλη. Θα υπάρξει το επόμενο διάστημα αναλυτική ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο και πρόγραμμα.