Αγωνία για δύο παιδιά σε Ψυχικό και Αγία Παρασκευή που δοκίμασαν ταυτόχρονα να αυτοκτονήσουν

Διπλή ταυτόχρονη απόπειρα αυτοκτονίας σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό – Ένα αγόρι και η φίλη του έλαβαν ποσότητες χαπιών – Σώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Δύο ταυτόχρονες απόπειρες αυτοκτονίας νεαρών παιδιών, κατάφεραν και αποσόβησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό.

Πρόκειται για ένα αγόρι και την φίλη του, οι οποίο έλαβαν ποσότητες χαπιών προκειμένου να θέσουν τέλος στην ζωή τους, ωστόσο χάρη στις προσπάθειες των οικείων τους, σώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στις επτά χθες το απόγευμα, το νεαρό αγόρι που βρισκόταν στο σπίτι του στην οδό Ναυπακτίας στην Αγία Παρασκευή, κάλεσε στο τηλέφωνο την φίλη του, που μένει στο Ψυχικό.

Της αποκάλυψε πως θα δώσει τέλος στην ζωή του, διότι “δεν αντέχει άλλο”. Το κορίτσι, επηρρεασμένο του ανέφερε πως θα τον ακολουθήσει και η ίδια. Οι γονείς όμως, εντόπισαν τα παιδιά και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ώστε να μεταφέρουν τα παιδιά στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς και οι δυο τους, έπειτα από πλύση στομάχου είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο θα εξεταστούν και από ειδικούς ψυχολόγους  – ψυχιάτρους, ώστε να διαπιστωθεί εάν χρίζουν εγκλεισμού σε ειδική ψυχιατρική μονάδα ή εάν απλώς ήταν μια παρόρμηση της στιγμής και θα παρακολουθούνται ανά διαστήματα από ειδικούς.

Πηγή: Athens Voice