Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για σχέση της δολοφονίας στο Φάληρο με το κλεμμένο ΙΧ από Νέα Ιωνία

Τα κομμάτια του παζλ της εκτέλεσης του 56χρονου άνδρα από την Αλβανία ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/11) στο Παλαιό Φάληρο και τη σχέση του με το αυτοκίνητο που κλάπηκε από τη Νέα Ιωνία και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο με όπλα στο εσωτερικό του, προσπαθούν να ενώσουν οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών που ασχολούνται με την υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει το πλούσιο ποινικό παρελθόν του θύματος, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν φύλλο και φτερό τις υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί αναζητώντας στοιχεία που πιθανόν τους «δείξουν» αυτόν ή αυτούς που τον ήθελαν νεκρό.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως ο 56χρονος είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί αρκετές φορές και είχε κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία, προσθέτοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία.

Αυτό που ερευνάται επίσης είναι αν το θύμα της επίθεσης συνδέεται με το αυτοκίνητο που είχε εντοπιστεί στα τέλη Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή ενώ είχε κλαπεί μήνες πριν από τη Νέα Ιωνία και είχε στο εσωτερικό του ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.