Έλαμψε η Κηφισιά από τους δρομείς του Runners in the Night και την ενέργειά τους (εικόνες)

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, ο 2ος νυχτερινός αγώνας δρόμου, Kifissia Runners in the Night, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς την Κυριακή 11 Ιουνίου, με την επιμέλεια της διοργάνωσής να έχει και φέτος η εταιρεία ΜyRace.

Μετά και την επιτυχία του περσινού πρώτου αγώνα, το ενδιαφέρον εκτοξεύθηκε, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη, με τις εγγραφές να κλείνουν μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες στο όριο των 1.000 συμμετοχών που είχε ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

Η εκκίνηση δόθηκε έξω από το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς  από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Εντεταλμένο Αθλητισμού Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέα Κουρέπη. Λίγο νωρίτερα, o «οικοδεσπότης» του αγώνα, Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, καλωσόρισε τους δρομείς και τους ευχαρίστησε για την αγάπη και τον ενθουσιασμό που δείχνουν για τον αγώνα, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” Δήμου Κηφισιάς, Εμμανουήλ Κουρμαδιάς.

Έτσι, εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας, ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κηφισιάς, φωτίζοντας τους με τους φακούς κεφαλής που τους είχαν διανεμηθεί, δημιουργώντας μία καταπληκτική εικόνα που σπάνια έχουμε τη δυνατότητα να δούμε σε αγώνες δρόμου.

Σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία του αγώνα ήταν η συμμετοχή πολλών ομάδων και παρεών, όπως οι Δρομείς Ελπίδας, οι Galatsi Runners, οι Adidas Runners Athens, η Aiolos Running Team, το Tatoi Club, η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, κλπ

Οι νικητές Runners in the Night

Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γεώργιος Δάφνης με χρόνο 17:28, χάνοντας για λίγο το ρεκόρ διαδρομής που είναι 17:15, με τον Δήμο Παναγιωτόπουλο να ακολουθεί με 18:00 και τον Κωνσταντίνο Μπιτζιλαίο να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 18:03.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Lily Taylor με 19:55, καταρρίπτοντας το ρεκόρ διαδρομής που ήταν 20:32,  ενώ τις θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν Παναγιώτα Τόκα με 20:29  και η Κατερίνα  Σάπαρη με 20:56.

Έλαμψε η Κηφισιά από τους δρομείς του Runners in the Night και την ενέργειά τους

Όσοι συμμετείχαν και έζησαν την μοναδική εμπειρία του νυχτερινού αγώνα Kifissia Runners in the Night Powered by GSA  έχουν την δυνατότητα να δουν τις φωτογραφίες τους από τον αγώνα δωρεάν, μέσω της Facebook σελίδας του αγώνα.