Άγριο bullying σε 7χρονο κορίτσι στο Ηράκλειο – Κατήγγειλε πως την έδεσαν και τη φίμωσαν στο σχολείο

Μια άκρως σοβαρή και συνάμα τρομακτική καταγγελία για άγριο bullying, με θύμα μία μαθήτρια της Α’ δημοτικού σε σχολείο του Νέου Ηρακλείου, στα βόρεια προάστια, απασχολεί από το μεσημέρι το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι, μαθήτρια της Α’ τάξης του δημοτικού σχολείου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα bullying και βρέθηκε δεμένη και  φιμωμένη με χαρτοταινία στις τουαλέτες του κτιρίου από συμμαθητές της.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι καθηγητές και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασιάς Ανηλίκων έχει μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί και να εξετάσει το κοριτσάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις πληροφορίες του Αστυνομικού ρεπορτάζ η ανήλικη πήγε μαζί με την μητέρα της στο τμήμα προστασίας ανηλίκων για να καταγγείλει το περιστατικό.  Σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε εκεί για περισσότερες από τέσσερις ώρες και εξετάστηκε από έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και παιδοψυχολόγο.  Οι αρχές διενεργούν έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη, λαμβάνοντας καταθέσεις από τον διευθυντή και δασκάλους του σχολείου, καθώς και από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού.

Μεταξύ άλλων, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο η 7χρονη να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά της.