Άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό κιόσκι της παράταξης “αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” – Κατατίθεται αγωγή

Άγνωστοι βανδάλισαν τη νύχτα το εκλογικό κιόσκι της παράταξης “αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” στον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας.

Άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό κιόσκι της παράταξης "αλλαγή για τη Νέα Ιωνία"

“Για ακόμη μια φορά αυτοί που ζουν στα σκοτάδια και πορεύονται με ψέματα και λάσπη επιτέθηκαν νύχτα’ αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη και συνεχίζει: “Φαίνεται ότι ενοχλούμε κάποιους που βλέπουν, όπως όλοι , ότι ο κόσμος της Νέας Ιωνίας θα τους στείλει στο σπίτι τους.

Το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησης της παράταξης μας, που συνεχίζεται κλιμακούμενη τις τελευταίες ημέρες, με αήθεις επιθέσεις, ψέματα και λασπολογία.

📍 Εμείς, η «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» θα συνεχίσουμε να είμαστε με το φως , την αλήθεια και να σάς κοιτάμε στα μάτια!

Συνεχίστε να μας “χτυπάτε”, το κάνετε δυο χρόνια τώρα. Τέτοιοι είστε και έτσι πράττατε. Ο δημοκρατικός λαός της Νέας Ιωνίας θα δώσει την απάντηση του στις 8 Οκτωβρίου’.

Μήνυση κατά αγνώστων

Σε νεότερη ανακοίνωσή του που απευθύνεται στους επικεφαλής όλων των Δημοτικών παρατάξεων ο Βασίλης Χριστοδούλου αναφέρει:

Μετά και το χθεσινοβραδινό περιστατικό με την επίθεση στο περίπτερο – κιόσκι της παράταξής μας «αλλαγής για τη Νέα Ιωνία» καταθέτω μήνυση κατ´ αγνώστων.

Ταυτόχρονα, καλώ όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση. Είναι χρέος όλων η πόλη να πορευτεί στις δημοτικές εκλογές σε κλίμα ομαλότητας και όχι “κλεφτοπολέμου” .