Coldplay: Πυρετώδεις ετοιμασίες στο ΟΑΚΑ για τη μεγαλειώδη συναυλία με τους 122.000 fans

Ένα μαγικό υπερθέαμα υπόσχονται οι Coldplay στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου. Οι δύο βραδιές εντάσσονται στην παγκόσμια περιοδεία τους, «Music of the Spheres», που είναι μια αποστολή αφύπνισης για την Γη και το περιβάλλον της.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, μια έκθεση από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης αποκάλυψε ότι η τρέχουσα περιοδεία των Coldplay έχει μέχρι στιγμής μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 47% σε σχέση με την προηγούμενη περιοδεία τους το 2016/17 (σε έναν υπολογισμό show προς show) και ότι έχουν φυτευτεί 5 εκατομμύρια δέντρα ανά τον κόσμο (ένα για κάθε εισιτήριο που έχει πουληθεί).

Coldplay: Ετοιμασίες στο ΟΑΚΑ για τους 122.000 fans που έρχονται από Ελλάδα και εξωτερικό

Από τα 122.000 εισιτήρια που διατέθηκαν, τα 40.000 αγοράστηκαν από ξένους φαν του συγκροτήματος που θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία και Airbnb διαμερίσματα. Όλοι αυτοί μαζί με τους 82.000 συμπατριώτες μας που εξασφάλισαν εισιτήρια αναμένεται να προκαλέσουν χαμό εντός και εκτός του σταδίου. Γι’ αυτό και οι διοργανωτές συστήνουν να χρησιμοποιηθούν τα μαζικά μέσα μεταφοράς, ποδήλατο ή και ηλεκτρικά πατίνια και να αποφευχθεί το αυτοκίνητο.

Coldplay: Ετοιμασίες στο ΟΑΚΑ για τους 122.000 fans που έρχονται από Ελλάδα και εξωτερικό

Οι προετοιμασίες για το στήσιμο της σκηνής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι γύρω χώροι διαμορφώνονται για να υποδεχτούν το τεράστιο πάρτι του καλοκαιριού στο Μαρούσι

Coldplay: Ετοιμασίες στο ΟΑΚΑ για τους 122.000 fans που έρχονται από Ελλάδα και εξωτερικό

Μάλιστα, η διοργάνωση θα βοηθήσει στην ανεμπόδιστη πρόσβαση για τα άτομα με οπτική, ακουστική και κινητική αναπηρία.

Επιπλέον, κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής, μέσω των Subpacks – ηλεκτρικών γιλέκων – τα οποία θα τους προσφερθούν δωρεάν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι πόρτες του χώρου θα ανοίξουν στις 17:00, με την Αντωνία Καούρη να εμφανίζεται στις 19:00 και τη Maisie Peters στις 20:00. Οι Coldplay αναμένονται επί σκηνής στις 21:15.