Κύκλωμα εξέδιδε ανήλικες – Συλλήψεις σε Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό

Σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις των εμπλεκομένων σε υπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων, από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης από το πρωί της Πέμπτης μέχρι και το βράδυ της ίδιας μέρας.

Πρόκειται για την 31χρονη Κ.Λ. από την Αλβανία, που κατηγορείται για μαστροπεία, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, τον 33χρονο Ν.Σ. που κατηγορείται επίσης για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, και τον 55χρονο Δ.Π. που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσας σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσας σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων είχαν εκδοθεί αντίστοιχα Εντάλματα Σύλληψης από το 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα έξι άτομα.

Οι ρόλοι
Όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα, η 31χρονη, από αρχές του 2022 περίπου, διατηρώντας φιλική σχέση με τη 15χρονη τότε Θ. Δ., γεν. 2006, φέρεται να τις έβρισκε «πελάτες» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, εξωθώντας την στην πορνεία.

Μάλιστα, φέρεται να έπαιρνε μέρος των χρημάτων από την ανήλικη.